Reviews

Bekijk hier alle reviews van NEO Car Rental. We houden van glimlachen en we houden van tevreden klanten. Daarom doen we er alles voor!

Ook toveren we graag een lach op ons gezicht, bijvoorbeeld met een leuke mail met een compliment of een goede review.

Vliegveld Autoverhuur | NEO Car Rental Curacao

 

NEO Car Rental biedt een unieke autoverhuurservice die u volledig via onze website kunt boeken en beheren. Na het boeken ontvangt u van ons een e-mail met daarin een duidelijk overzicht van wat u bij ons heeft geboekt en instructies voor het ophalen en inleveren van de huurauto. De auto die u bij ons boekt is tevens een huurauto die voor u klaar staat bij aankomst op Curacao Airport, HATO. Bekijk alle reviews van NEO Car Rental hier

Tijdens uw huur bij ons komt u niet voor verrassingen te staan, u kunt uw huurauto comfortabel en onbezorgd gebruiken. Alle risico’s zijn uitgesloten in onze huurtarieven.

Ook voor het afleveren en inleveren van uw huurauto biedt NEO Car Rental een unieke “responsive and excellent” service. Bij ons hoef je na een vermoeiende reis niet in de rij te staan ​​bij het verhuurkantoor. Wanneer u aankomt op de luchthaven van Curacao, staat uw huurauto voor u klaar buiten de vertrekhal met een van onze medewerkers. Het personeel van NEO Car Rental neemt contact met u op en u kunt direct vertrekken. Hetzelfde gebeurt als je de auto weer op de weg zet.

Geen lange wachtrijen voor een huurauto en geen extra verzekeringspremies!