Veelgestelde vragen

Reserveringen

Nee! Als je op onze site een offerte opvraagt is dit geheel vrijblijvend.

Jazeker! Voor meer informatie en het huren van een auto verwijzen we je graag naar Neo Stage Auto Curacao.

Als uw vlucht vertraging heeft en u heeft tijdens de reservering uw vluchtgegevens doorgegeven, is het voor de verhuurder mogelijk om uw vertraging in de gaten te houden.
Mocht u uw vlucht gemist hebben, adviseren wij u direct contact met ons op te nemen

Bij aankomst op het vliegveld wordt u opgewacht op de afgesproken plaats.

Zodra u een reservering heeft gedaan (telefonisch of online), wordt er een factuur naar u toegestuurd. Om de reservering definitief te maken, vragen wij een aanbetaling van 33% van de huursom met een minimum van € 100,00 en een maximum van € 400,00. Het restant van de huur dient 2 dagen voor aflevering van de auto op de rekening te zijn bijgeschreven of contant (Antilliaanse gulden) te worden voldaan bij het afhalen van de auto.

Onze huurauto’s worden over het algemeen volgetankt meegegeven. Wijkt dit af, dan wordt dit bij de overdracht van de auto aangegeven.

In overleg biedt Neo Car Rental mogelijkheden om huurauto’s op te halen en af leveren. Neem hierover contact met ons op

Vaak is het geen probleem om uw reservering te wijzigen of annuleren. Annuleren van een huurauto is gratis tot 2 weken voor aanvang van de huurperiode. Neem hierover contact met ons op.

De minimale leeftijd om een auto bij Neo Car Rental te huren is 21 jaar.

Als u een auto bij ons wilt huren, heeft u een geldig Nederlands rijbewijs nodig. De minimale leeftijd voor het huren van een auto is 21 jaar.

Huurperiode

U kunt uw huurperiode meestal verlengen. Neem hierover contact met ons op.

De huurperiode is gebaseerd op periodes van 24 uur en begint exact op het tijdstip van ophalen van uw huurauto, zoals op de huurovereenkomst vermeld staat.

Kosten & Betaling

De borg bedraagt €200,- /per auto

Na controle van de auto wordt één dag na inlevering van de auto de borg teruggestort.

U kunt de huurauto van Neo Car Rental contant betalen in Antilliaanse guldens of via overboeking per bank naar zowel een Nederlands bankrekeningnummer, als ook een bankrekeningnummer in Curaçao.

Verzekering, schade of diefstal

In geval van diefstal dient u aangifte te doen bij de politie en de diefstal direct te melden bij Neo Car Rental. De aangifte dient bij ons ingeleverd te worden. Tevens dient de autosleutel retour gebracht te worden bij ons. Mocht de sleutel niet meer in uw bezit zijn, dan kan de gehele schade worden doorbelast.

Indien u schade rijdt, dient u direct contact op te nemen met de wegenwacht 24/7 (Road Assistance, 5999 9247) en daarna met Neo Car Rental. De auto mag NIET verplaatst worden, zolang zij nog niet zijn geweest. Van hun ontvangt u een formulier met casenummer, dat u bij ons dient in te leveren.

Kunt u het probleem niet zelf verhelpen, dan kunt u contact met ons opnemen. Houdt er rekening mee dat we min. 1 uur reistijd nodig hebben om op locatie te komen.

Doorzoek veelgestelde vragen! Het is eigenlijk heel eenvoudig om een auto te huren bij NEO Car Rental Curacao.

Er is dus geen probleem met aanvullende lokale verzekeringen of onvoorziene kosten, want wij snappen dat elke consument is echter anders is, net als elke reservering voor een huurauto.

Als je een vraag over het huren van een auto of heb je hulp nodig bij het selecteren van de ideale huurauto voor jouw vakantie? We helpen je daar graag bij, doorzoek veelgestelde vragen!